پیشرو باشید

پیشرو باشید

پیشرو بودن به چه معنی است ؟ چگونه بازار رقابتی خود را پیداکرده و آن را توسعه دهید و مشتریانی داشته باشید که عاشق کسب‌وکار شما باشند؟ مأموریت آپولو در ماه، چه چیزی می‌تواند درباره‌ی تسلط در بازار به شرکت‌ها بیاموزد؟ تِرِزا لینا (Theresa Lina) مشاور و نویسنده کتاب “پیشرو باشید”، اسرار دستیابی به جایگاه نخستِ لیست تماس مشتریان را برایتان فاش می‌کند.

چگونه برای تسلط در بازار کسب و کار خود را درمسیر جدید قرار بدیم؟

چطور در جاده ی پر پیچ و خم ارتباط با مشتری حرکت کنیم ؟

چگونه در مسیر دستیابی به موفقیت سرعت بگیریم؟

با ما همراه باشید .

درباره ی نویسنده

ترزا لینا نویسنده ی کتاب پرفروش‌” چگونه صاحب بازار رقابتی خود شوید، هزینه بیشتری دریافت کنید و مشتریان شما را به خاطر آن دوست داشته باشند” می باشد . ترزا همچنین یک استراتژیست و متخصص و با سابقه است که در کمک به شرکت‌ها برای تبدیل شدن به رهبران بازار ، نوآور و سودآور است. او به عنوان بنیانگذار و رئیس گروه لینا، بیش از 25 سال تخصص استراتژی، فناوری، نوآوری و بازاریابی دارد.

او به مدیران ارشد کمک می‌کند تا روش آپولو ( یک استراتژی و چارچوب اجرایی برای رشد سودآور بلندمدت ، که او ایجاد کرده و در کتابش شرح داده است .) را برای تسلط بر بازار، به کار ببرند. ترزا همچنین از سال 2006 با دانشگاه استنفورد کار کرده است. وی در تیم آموزشی چندین دوره رهبری، نوآوری و استراتژی در دانشکده تحصیلات تکمیلی بازرگانی استنفورد در برنامه آموزش اجرایی حضور دارد.

ترزا به مدیران صدها شرکت و استارت آپ در سراسر جهان از جمله اپل، آمازون، گوگل، نایک، دیزنی، اسپرز ورزش و سرگرمی (سان آنتونیو اسپرز)، Accenture، Intuit، فیس بوک، اچ پی، پی پال، آموزش مربیگری، راهنمایی و مشاوره داده است.

لینا در صنایع مختلف، از فناوری، سرگرمی و خدمات مالی گرفته تا مراقبت های بهداشتی، صنایع سنگین، هوافضا، انرژی و غیره کار کرده است. مشتریان او را به خاطر خلاقیت و تفکر جانبی او میشناسند .

 

 

تجربه ی ترزا

 

تجربه ترزا به عنوان یک متخصص شامل : نقش‌هایی به‌عنوان مدیر ارشد استراتژی و بازاریابی برای شرکت‌های دارای پشتوانه VC در خدمات ابری، تجزیه و تحلیل، تجارت الکترونیک و بازاریابی یکپارچه دیجیتال است.

ترزا کار خود را در Accenture آغاز کرد، جایی که او به تأسیس گروه صنعت ارتباطات کمک کرد و پایه و اساس چیزی را که به یک تجارت چند میلیارد دلاری تبدیل شده است، گذاشت. وی با همکاری شریک مدیریت، بر برنامه ریزی استراتژیک، بازاریابی، فعالیت های مالی و تجاری آن گروه در 48 دفتر در 20 کشور نظارت داشت. همچنین به ایجاد فرآیندهای برنامه ریزی استراتژیک در سراسر Accenture کمک کرد و در شورای بازاریابی جهانی شرکت خدمت کرد. او جوایز متعددی از شرکت را برای برنامه‌ها و نتایج نوآورانه‌اش دریافت کرد.

 

علایق شخصی ترزا باعث شد که در طول مدت تصدی خود در Accenture یک شرکت تحقیقاتی آموزشی و سرگرمی تأسیس کند. این شرکت برنامه های اطلاع رسانی را برای مدارس در مناطق محروم ارائه کرد و در تولید محتوای تلویزیون عمومی سرمایه گذاری کرد. خانم لینا دو دوره در هیئت مدیره آکادمی ملی علوم و هنرهای تلویزیونی (NATAS)، بخش جنوب شرقی خدمت کرد، جایی که او ریاست یک طرح ملی سواد رسانه ای کودکان را بر عهده داشت و به عنوان داور و نویسنده / تهیه کننده برای منطقه ای خدمت کرد.

مقدمه

شرکت های خاصی که در حال تبدیل شدن به برند موفق بوده اند می توانند در تعیین قیمت های بالای رقابتی دست داشته باشند. شباهت های جالبی بین کسب و کار های موفق و شیوه ی سفر به ماه وجود داره .شما باید از ابتدا  برای حل یک مسئله یک راه کار متفاوت ارائه بدید .

پیشرو بودن چگونه است ؟ یک شرکت پیشرو گاهی راه کار متفاوتی برای یک مسئله ارائه میده .این راه کار جدید میتونه به شرکت کمک کنه تا پیشروی بازار بوده  وقدرت و سود خودش رو افزایش بده. یک برند پیشرو از مزایای ویژه ی اقتصادی برخورداره و سهام اون هم ارزش بیشتری خواهد داشت .

یک برند پیشرو چگونه متفاوت عمل می کند ؟

این شرکت ها مجموعه ای از استراتژی های خاص رو دنبال میکنند که شرکت های دیگه از اون ها بی خبرند .

در اینجا به 8 مورد از این استراتژی ها اشاره میکنیم :

  • تمرکزی دیوانه وار داره
  • کار خودش رو با توجه به یک نیاز اصلی بازار آغاز میکنه
  • غرق در حوضه ی تخصصیشه
  • هدف بالاتری نسبت به بقیه داره
  • با اطمینان از توانایی خودش به مشتریانش نوید یک راهکار عالی برای یک مسئله رو ارائه میده
  • برند پیشرو فروش انجام نمیده بلکه راه حل ارائه میده
  • دائما بر اساس تغییرات بازار خود و محصولاتش رو تغییر میده
  • رویکرد هر چه کمتر بهتر رو میپذیره
روش آپولو برای تسلط بر بازار

روش آپولو برای تسلط بر بازار 4 مرحله ی اساسی داره که ممکنه به صورت متوالی  یا همزمان در مسیر حرکت در جهت تبدیل شدن به برند پیشرو در فضای کاریتون رخ بده .

 

 راه اندازی : در این مرحله تمام تصمیمات و اعلان های عمومی درباره ی چیزی که قصد دارید در بازار ارائه کنید ،  انتخاب و محصول یا خدمت مورد نظر رو به بازارعرضه می کنید . هدف این مرحله اینه که اونچه که میخواهید توی اون پیشرو باشید رو بشناسید و اعلام کنید.

برانگیختگی : این مرحله مربوط به ایجاد حرکت و جنبش در بازاره . شما باید حمایت کارگذاران قدرت رو جلب کرده و حرکت حول دیدگاهتون رو شروع کنید . هدف شما در این مرحله اینه که برنامه هایی حول محور دیدگاهتون اجرا کنید .

 مسیر یابی :  اکنون که حرف و عمل شما یکی شده ، باید مشتری رو در مسیراستفاده از دیدگاه و راه حل خودتون راهنمایی کنید . راه حل شما باید وعده ی شما رو محقق کنه و تمایل مخاطب رو برای خرید افزایش بده . این مرحله همان جایی است که وعده هایتان را عملی میکنید و حرف و عملتان را یکی میکنید .

 شتاب : مرحله ی آخر باید وضعیت خود رو تثبیت کنید . در این گام باید بتونید راه کار های متمایزی ارائه کنید . برای انجام این کار باید وضعیت فعلی خود رو صادقانه ارزیابی کنید و به رهبری بازار ادامه بدید . از سوی دیگه باید به این مسئله توجه کنید که همیشه رقبایی هستند که به دنبال شما حرکت کرده و محصولاتی مانند شما ارائه میکنند.

جاده ی پر پیچ و خم ارتباط با مشتری

انواع راه‌ های ارتباط با مشتری رو امتحان کنید. یکی از روش‌های تعامل با مشتری اینه که به مشتری احساس مهم بودن بدید و  به هر کسی به عنوان یک انسان منحصر به فرد نگاه کنید نه به عنوان مشتری‌ای دیگر! قرار دادن تمام مشتریان در یک گروه، بیانگر عدم اصالت است.

در دسترس بودن را فقط محدود به مواقعی نکنید که کسب و کارتون خوب پیش میره یا مشتریان راضی هستند. اگه می‌خواید مشتریان به شما اعتماد کنند و به شما احترام بگذارند، باید با اثبات تعهد خود برای راضی نگه داشتن آنها، اعتمادشان را بدست آورید.

به عنوان صاحب یک کسب و کار کوچک، احتمالاً ارتباط تنگاتنگی با مشتریان خودتون خواهید داشت و می‌تونید از این مزیت به نفع خودتون استفاده کنید. برای مشتریای وفادار تخفیف ویژه ارائه بدید. محصولات خاصی رو براساس آنچه در مورد علاقه مشتری میدونید پیشنهاد بدید و تلاش کنید تجربیات ناخوشایندشون رو برطرف کنید.

پیشرو باشید
چگونه با مشتری ارتباط بگیریم

این که چگونه با مشتری ارتباط بگیریم خیلی مهمه . بعضی از مشتریان ممکنه با استفاده از برند شما تجربه منفی داشته باشند. با این حال، این وظیفه شماست که مطمئن بشید تجربه مشتری به خوبی و خوشی خاتمه پیدا کنه. پشتیبانی مشتری، باعث پیدایش مشتریان بیشتر خواهد شد.

پیگیری کردن، روشی آسون برای جلب حمایت و قدردانی شما از مشتریان است. هیچ کس دوست نداره شکایت کنه یا سوالی بپرسه و با یک پیام صوتیِ ضبط شده روبرو بشه. در طول سفر کاریتون با مشتری، به اون ها پاسخ به موقع و مناسب بدید تا با شما ارتباط خوبی برقرار کنند. این نحوه تعامل با مشتری، یک روش عالی برای باقی ماندن کسب و کارتان در ذهن مشتریان است.

 

اگر مشتری فعلی، کالای جدید یا منحصر به فردی رو خریداری کرد، برای اطمینان از لذت بردن از این محصول، نظر مشتری‌تان را پیگیری کنید. از مشتریانتان برای تجارت با کسب و کار شما سپاسگزاری کنید. همه دوست دارند احساس کنند که مورد تایید قرار گرفته اند. علاوه بر این، پیگیری فروش، روشی عالی برای شناسایی مشتریان ناراضی است قبل از اینکه تجربه نامطلوب آنها با یک بررسی منفی و نتیجه ای منفی پایان یابد.

راهکار اصلی: پیگیری مشتریان، این پیام رو به اون ها می‌رسونه که براشون اهمیت قائل هستید و به شما کمک می‌کنه تجربیات ناخوشایند مشتری رو شناسایی کنید.

 

CRM

سیستم‌های CRM سیستم هایی هستن که داده‌ها و اطلاعات رو از طیف وسیعی از کانال‌های ارتباطی مختلف، از جمله وب‌سایت شرکت، تلفن، ایمیل، چت زنده، مواد بازاریابی و اخیراً رسانه‌های اجتماعی جمع‌آوری می‌کنند. اون ها به کسب‌وکارها اجازه می‌دهند در مورد مخاطبان هدف خود و چگونگی برآوردن بهترین نیازهای خود اطلاعات بیشتری کسب کنند.

بنابراین CRM مشتریان رو حفظ می‌کنه و باعث رشد فروش میشه. CRM ممکنه  برای مشتریان گذشته، حال یا بالقوه استفاده بشه.  این قابلیت ارتباط کامل، تماس مستقیم با مشتریان، مانند فروش و عملیات مرتبط با خدمات، پیش‌بینی، و تحلیل الگوها و رفتارهای مصرف‌کننده رو از دیدگاه شرکت پوشش می‌دهد.

طرح پرواز

باید به یک تمایز پایدار دست پیدا کنید . با استفاده از آموزه های ارزشمند ، هر یک از ما میتونیم در رقابت فضای تجاریمون پیروز بشیم. باشد که شما برنده ی مسابقه ی فضایی خودتون باشید !

همچنین بخوانید : اخلاق مسئولیت پذیری

پیشرو باشید

 

ترزا لینا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دلیل بازگشت وجه