ساختن آینده

ساختن آینده

جِرِمی گاتچه (Jeremy Gutsche) از نویسندگان پرفروش و متخصص در حوزه نوآوری است که جوایز زیادی دریافت کرده است. او یکی از پرطرفدارترین سخنرانان انگیزشی حال حاضر است. گاچه در کتاب ” ساختن آینده ” رازهای گشودن قفل نوآوری واقعی را به شیوه‌ای قدرتمند و عملی با خوانندگان به اشتراک می‌گذارد.

 

چطور میشه با فرار از عادت های یکنواخت قدرت شگرف انسان ها را آزاد کرد و جهان را تغییر داد ؟

چگونه باید فرصت های نوآوری و برتری استراتژیک را شناسایی کرد ؟

درباره نویسنده

جرمی گاتچه نویسنده ی کتاب ساختن آینده و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز، متخصص آشوب، سخنران اصلی نوآوری و مدیر عامل Trend Hunter بزرگترین پلتفرم پیگیری ترند های جهان با بیش از 3 میلیارد بازدید از کل بازدید از 150,000,000 نفر است. در دهه گذشته او به بیش از 700 برند، تعداد زیادی ازمیلیاردرها ، مدیر عاملان شرکت های مطرح  و ناسا در تلاش برای ایجاد نوآوری و تغییر کمک کرده است.

مقدمه

هیچ کسب و کاری به طور کامل برای بیماری همه گیر COVID-19 یا قرنطینه آماده نبود. اختلال ناگهانی و تهدید هنوز تمام نشده است. از آنجایی که اکثر مشاغل برای یافتن یک کسب و کار جدید تلاش می کنند، در نظر بگیرید که اکنون ممکن است در واقع مناسب ترین لحظه برای نوآوری باشد. برخی از موفق ترین شرکت ها در ایالات متحده در دوران رکود شروع به کار کردند. از جمله برگر کینگ و دیزنی . اکنون ممکن است زمانی مناسب و نقطه عطفی برای شرکت های کوچک اما جسور باشد تا بتوانید رشد کنند .

نکات کلیدی
  • آشوب فرصتی برای نوآوری است.
  • موفقیت شما می تواند شما را در برابر اختلال آسیب پذیر کند.
  • وقتی در کاری خوب می شوید، بیشتر در معرض خطر افتادن به یک ورطه هستید.
  • دنبال دیدگاه‌های جایگزین باشید و فرصت‌های جدیدی پیدا کنید.
  • به روندها توجه داشته باشید تا نگاهی اجمالی به آینده داشته باشید.
آشوب فرصتی برای نوآوری است.

همه‌گیری کووید-19 طبق معمول تجارت را مختل کرده. و شرکت‌ها را مجبور به نوآوری کرده است. آنها در حال بازنگری در شیوه های محل کار، آزمایش فناوری های جدید و یادگیری مدیریت تیم ها از راه دور هستند. هنگامی که اختلال اتفاق می افتد در اولین هفته های پر هرج و مرج اولین واکنش این است که کاری را که برای حفظ عملکرد ضروری است انجام دهید. سپس شروع به درک چگونگی تغییر نیازهای مردم می کنید. زمانی که اختلال شتاب می گیرد آن شرکت هایی که از هرج و مرج برای ایجاد تغییر استفاده می کنند، پیروز می شوند.

شرکت‌هایی مانند آمازون و گوگل نوآوری‌هایی را در DNA خود ایجاد می‌کنند. زیرا آن ها مصمم هستند که شماره یک باقی بمانند . اما حدود 80 درصد از شرکت‌هایی که خود را موفق می‌دانند بیشتر در معرض اختلال هستند.

اختلال در سه مرحله اتفاق می افتد. اول اینکه وقتی شرکت‌های جدید ایده‌های جدید را امتحان می‌کنند اتفاق میافتد. اما نباید زیاد نگران این فاز باشید . در فاز دوم، این ایده‌ها مطرح می‌شوند و آن شرکت‌ها سهم بازار خود را گسترش می دهند . فاز سه مانند «مشت ناک اوت» است که هیچ کس آن را نمی بیند . از یک بحران، یا تزریق سرمایه جدید، یا توسط رقیبی که شرکت تازه تاسیس را می خرد و ناگهان آن شرکت کوچک تبدیل به رهبر جدید بازار می شود ناشی می شود .

مردمان هدفمند چه کسانی هستند ؟ مردمان هدفمند

موفقیت شما می تواند شما را در برابر اختلال آسیب پذیر کند.

شرکت‌های موفق در بلاتکلیفی گیر کرده و از خود راضی می‌شوند. رضایت منجر به نقاط کوری می شود. که شرکت ها را از دیدن فرصت های جدید باز می دارد. موفقیت ما را تکراری، راضی و محافظه کار می کند. این سه تله می توانند مانع از یافتن چیزهای جدید شوند.

نیازهای مصرف‌ کننده روز به روزتغییر می‌کند. اما اگر بتوانید آن نیازها را شناسایی کنید می‌توانید خیلی سریع‌تر خودتان را با شرایط وفق دهید و محصولات و خدماتی را ارائه دهید که در واقع شما را به سمت آینده‌ هدایت می‌کند. طرز فکر شکارچی در اینجا کاربرد دارد : کنجکاو و سیری ناپذیر باشید. و تمایل به نابود کردن روش قدیمی داشته باشید. وقتی قوانین حاکم بر بازی تغییر کرد قوانین جدید را پیدا کنید.

وقتی در کاری خوب می شوید، بیشتر در معرض خطر افتادن به یک ورطه هستید.

زمانی که برای اولین بار رانندگی ماشین را یاد می گیرید، بسیار مراقب هستید. اما بعد از مدتی بدون اینکه به آن فکر کنید رانندگی می کنید. هنگامی که در انجام کاری خوب می شوید، یک مسیر عصبی میلین ایجاد می کنید. مانند جاده ای است که تکانه های عصبی شما را هدایت می کند. هر چه بیشتر یک عمل را تکرار کنید آن مسیر عصبی را بیشتر ایجاد می کنید. نتیجه این است که شما همیشه همان مسیر را ترجیح دهید. در کار هم همینطور است که مانع نوآوری شما می شود. و شما ترجیح می دهید همان مسیر تثبیت شده ی قدیمی را بروید و از نوآوری و کشف چیز های جدید خودداری می کنید .

به دنبال دیدگاه‌های جایگزین باشید و فرصت‌های جدیدی پیدا کنید.

تنوع را در آغوش بگیرید. یک ضرب المثل تجاری قدیمی که مخصوصاً در موقعیت‌های روانی و زمانی که به دنبال راه‌هایی برای نوآوری هستید کاربرد دارد این است: «اگر هر دوی ما موافق باشیم، پس یکی از ما زائد است». داشتن تابلوهای کاملاً سفید می تواند مشکل ساز باشد. مخصوصا زمانی که مشتریان شرکت شما از همه ی زمینه های مختلف باشند. برای ساختن آینده نیاز به نظرات مخالف ، دیدگاه های جایگزین و فرصت های جدید دارید.

ساختن آینده
به روندها توجه داشته باشید تا نگاهی اجمالی به آینده داشته باشید.

با ایجاد گروهی برای پیگیری روندهای مختلف توانایی شناسایی روندها در تجارت خود را تقویت کنید. ببینید دیگران در صنعت دیگری که متفاوت است چه می کنند. و آن را به کسب و کار خودتان تزریق کنید. از کنجکاوی سیری ناپذیر خود استفاده کنید. به راه هایی فکر کنید که می توانید تعداد بیشتری از تیم خود را برای دیدگاه های مختلف درگیر کنید. برای ساختن آینده ابتدا باید مایل به شکست باشید.

سخن پایانی

هر روز صبح فهرستی از کارهایی که باید انجام بشوند را بنویسید . سپس آستین ها را بالا زده و آن ها را انجام بدهید . هیچ گزینه ی دیگری برای ساختن آینده وجود ندارد. زمان عمل و اقدام همین حالا است !

ساختن آینده

جِرِمی گاتچه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دلیل بازگشت وجه