برند شخصی

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
  • آواتار کاربرآرزو محمدزادگان
  • 22 آذر, 1400
  • 0 Comments
  • 12 Secs Read

برند شخصی

برند شخصی

امروزه قدرتمند‌ترین و تأثیرگذارترین سلبریتی‌ها، خود را به‌عنوان یک برند شخصی می‌بینند و یک کسب و کار شخصی دارند.

این نشان می‌دهد که بیانیه و هویت فردی یک برند از برنامه‌های بازاریابی آن اهمیت بیشتری دارد؛ زیرا به‌عنوان بیانیه‌ای برای مأموریت‌های شخصی، باهدفی مشخص عمل می‌کند. برند شما مخاطبان را از هویت و اهمیت شما مطلع می‌کند .

 

 

چطور بیانیه ای برای برند خود بنویسم ؟

چه اقداماتی نتیجه می دهند و باعث موفقیت های بلند مدت می شوند ؟

چگونه برند شخصی خود را طی زمان توسعه دهیم ؟

اینفلوئنسر

برای درک مفهوم اینفلوئنسر و شناخت کامل افرادی که در این زمینه فعالیت دارند، بهتر است که قبل از هرکاری به معنی این کلمه در زبان انگلیسی بپردازیم.

 اینفلوئنسر (Influencer) در زبان انگلیسی به معنای “تاثیرگذار” است که خیلی هم با معنای جدید این کلمه در فضای مجازی بی ارتباط نیست.

درواقع، اینفلوئنسر به فردی گفته می‌­شود که به طور مداوم با مخاطب های خود در ارتباط بوده و به واسطه این ارتباط توانایی تاثیر گذاشتن بر تصمیم ­های آن‌ها را داشته باشد.

 این توانایی ممکن است به دلایل مختلف، مانند اعتبار آن شخص یا میزان تخصص او در یک زمینه به ­وجود آمده باشد که کاربران عادی را تحت تاثیر قرار می­‌دهد.

 همانطور که می­‌دانید، اینفلوئنسرهای زیادی در زمینه­‌های مختلف مشغول به­ کار هستند که تنوع فعالیت آنها دسته بندی این افراد را سخت کرده است؛ اما یکی از رایج‌­ترین دسته بندی­­‌ها در این زمینه بر اساس تعداد مخاطب انجام می­‌شود که در ادامه به آن می­‌پردازیم.

مگااینفلوئنسر

 به اینفلوئنسرهایی که با داشتن بیش از یک میلیون مخاطب بیشترین میزان تاثیرگذاری در بین مردم را دارند، مگا اینفلوئنسر گفته می­‌شود.

بر همین اساس نرخ تبلیغات این نوع اینفلوئنسرها بسیار بالا است، به­ طوری که فقط شرکت­‌های معتبر و موفق برای تبلیغات به سراغ آنها می­‌روند. همچنین این افراد به­ علت شلوغی کار خود از یک مدیر برنامه کمک می­‌گیرند که درخواست­‌های کاری در مرحله اول توسط آنها مورد بررسی قرار می­‌گیرد.

مگا اینفلوئنسرها معمولا مخاطبان خود را از دو روش به ­دست می‌آورند. روش اول به ­صورت غیرآنلاین و از طریق فعالیت­‌هایی است که در جامعه انجام می­‌دهند. معمولا سلبریتیها از این طریق به مگا اینفلوئنسر تبدیل میشوند مانند بازیگران و فوتبالیستهایی که در حرفه خود درخشیده‌­اند و طرفداران زیادی پیدا کرده­‌اند.

 در روش دیگر، یک فرد از طریق انتشار محتوای جذاب در فضای مجازی توجه تعداد زیادی از کاربران را جلب می­‌کند و تبدیل به یک مگا اینفلوئنسر می­‌شود.

ماکرو اینفلوئنسر

ماکرو اینفلوئنسرها، افرادی هستند که تعداد مخاطبان آنها تقریبا بین 100هزار تا یک میلیون نفر است.  این افراد به دو دسته تقسیم می­‌شوند.

دسته اول سلبریتی ‌هایی هستند که هنوز به اوج موفقیت درحرفه خود نرسیده‌ ند یا به اصطلاح سلبریتی های نیمه موفق که هنوز شناخته نشده‌­اند.

دسته دوم که شامل خیلی از ماکرو اینفلوئنسرها می­‌شود، افرادی هستند که توسط فعالیت های خود در فضای مجازی مخاطب ‌های زیادی جذب کرده‌­اند و نسبت به میکرو اینفلوئنسرها اطلاعات بیشتر و مفید تری به اشتراک می­‌گذارند.

این افراد گزینه مناسبی برای اینفلوئنسر مارکتینگ به­‌حساب می‌ آیند چون دسترسی به آنها راحت تر است و معمولا تمایل زیادی برای دریافت تبلیغات دارند.

میکرو اینفلوئنسر

 

میکرو اینفلوئنسرها نسبت به اینفلوئنسرهای دیگر ارتباط نزدیک‌تری با مخاطبان خود دارند. مخاطبان این افراد گرچه از نظر تعداد، کم هستند اما کیفیت بالایی دارند چون از روی ذوق و علاقه فعالیت ‌های اینفلوئنسر مورد علاقه خود را دنبال می­‌کنند.

میکرو اینفلوئنسرها برای اعتماد مخاطبان خود ارزش قائل هستند. درنتیجه برای دریافت تبلیغات حساسیت زیادی به­‌خرج می دهند. این افراد دوست ندارند که به ارتباط بین خودشان و مخاطبان صدمه وارد شود بنابراین تبلیغی را قبول نمی ‌کنند مگر اینکه از کیفیت آن مطمئن باشند.

از این رو برندها برای تبلیغ کار خود بیشتر به­‌دنبال این نوع اینفلوئنسرها می ‌گردند چون این افراداعتماد مخاطبان خود را به  خوبی جلب کرده‌ اند؛ اما همانطور که گفتیم آنها هیچ تبلیغی را صرفا برای پول قبول نمی‌ کنند و راضی کردن آنها برای دریافت تبلیغ، کار سختی است.

این نوع اینفلوئنسرها گاهی به  طور رایگان به پیشرفت افراد تازه کار کمک کرده و یا در ازای معرفی کسب وکارهای کوچک مبلغ کمی دریافت می ‌کنند.

 

برند شخصی
چالش های ساخت یک برند و کسب و کار شخصی

در دنیای امروز و با گسترش اطلا ع رسانی هر حرکت و تصمیم گیری سازمان توسط برند آن سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد و موفقیت ها و شکستهای سازمان با برند آن سازمان نمایان می شود.

 امروزه برند یا همان نام تجاری سرمایه بسیاری از کسب و کارها محسوب می گردد و ارزش و اعتبار نام تجاری یک شرکت چندین برابر ارزش دارایی های مشهود و قابل رویت آن است. از سوی دیگر برند یک حرکت ذهنی و روحی است که باید در ذهن مصرف کنندگان، خریداران، سهامداران، کارکنان و کاربران قرار گیرد.

 برندها دارای ماهیت اجتماعی هستند و آن برندی موفق است که افراد اجتماع نسبت به آن حس تعلق و مالکیت داشته باشند و آن برند را از آن خود بدانند و برای آن برند از همه نظر تلاش نمایند، بسیار دیده شده است که افراد جامعه ناخود آگاه یا برای جلب توجه دیگران تبدیل به بازاریابان رایگان برندها می گردند و بدون داشتن منافع مادی اقدام به تبلیغ و مطرح نمودن یک یا چندین برند خاص می نمایند .

خواندن این متن به شما کمک می کند : اخلاق مسئولیت پذیری

نوشتن بیانیه ی برند شخصی

 

وعده ی ویژه کسب و کار شخصی و بیانیه ی برند شخصی شما با هم پیوند نزدیکی دارند؛ بیانیه ی برند شخصی شما در واقع توضیحی از وعده های شماست. هر دو مورد بر این نکته تمرکز دارند که مخاطب هدف چه انتظاری از شما دارد .

 یعنی آن چیزی که قول می دهید با برندتان انجام دهید. وعده ی ویژه بیشتر جنبه شخصی برندتان است که به ارزش ها و برنامه هایی که شما می خواهید انجام دهید مربوط است. وعده ی ویژه، عصاره ی چیزی است که نشان می دهید ، چطور مطابق برند شخصی تان زندگی می کنید.

 ویژگی خاص شما را ، وعده ها مشخص می کنند و آنها را به دیگران منتقل می کنند. برای شکل دادن به وعده های ویژه ی خود لازم است که علایق، نقاط ضعف، نقاط قوت، عادت ها و ویژگی های شخصیتی تان را بشناسید و از آن ها برای متمایز کردن خود از دیگران استفاده کنید .

نوشتن بیانیه

 

بعد از وعده ی ویژه باید به سراغ نوشتن بیانیه ی کسب و کار شخصی بروید که بسیار مهم است .بیانیه ی برند شخصی باید برگرفته از پروفایل شخصی شما باشد . در بیانیه بهتر است در مورد خصوصیات و بهترین جنبه های خود بنویسید .

 برای نوشتن بیانیه ی برند و کسب و کار شخصی نباید عجله کرد ممکن که چندین روز طول بکشد . 

برای شروع به نوشتن بهتر است که به چند سوال پاسخ دهید :

    کلمات کلیدی که خصوصیات اصلی شما را سریع نشان می دهند چیست؟

    “ماهیتی” یا همان عصاره وجود شما چیست؟

    “اقتدار” شما یا همان دانش و مهارت هایتان چیست؟

    “عامل فوق ستاره” شما یا همان ویژگی هایی که شما را در دیگران متمایز می سازد چیست؟

نکته ای مهم :

هنگام نوشتن بیانیه کسب و کار شخصی تان ، از کلماتی استفاده کنید که به بهترین شکل آنچه را که عرضه می کنید را توضیح دهند . کلماتی را به کار ببرید که صفات عاطفی شما را پررنگ تر توضیح دهد و طوری ایجاد انگیزه کند که بتوانید برندتان را به درستی به مخاطب هدف بشناسانید .

روانشناسی تاثیر گذاری و هنر متقاعد سازی

قانع کردن و متقاعد کردن نقطه اوج مبحث ارتباطات است. مصدر آن قناعت است و قناعت یعنی بسندگی، سیری، اشباع، بی‌نیازی و به ثمر نشستن و کامل شدن؛ و این ها همه نشانه‌هایی از پیروزی و رضایت مندی است.

به طور کلی اقناع هدف اساسی و غایی همه نوع رفتارهای ارتباطی است. ارتباط موفق و مؤثر آن گونه ارتباطی است که نتیجه دلخواه یعنی اقناع را به دنبال داشته باشد. در این صورت می‌توانیم به آن ارتباط متعالی نیز بگوییم.

ولی ساده و بدون تکلّفش می‌شود : تفهیم مطلب و کار مورد نظر، به طرف مقابل و پذیرش آن کار توسط فرد مورد نظر ما !

متقاعد سازی و قانع کردن دیگران در اصل نقطه اوج یک ارتباط است زمانی که شما بتوانید شخص مقابل را توجیه کنید که کار مدنظر شما را با آگاهی کامل به تمام جنبه های آن و تمایل شخصی خود انجام دهد، در واقع توانسته‌اید فرآیند متقاعد سازی را به خوبی انجام دهید.

در اصل،

 

 مفهوم ارتباط موثر و موفق می‌تواند در متقاعد سازی به خوبی تجلی پیدا کند ، زیرا گفتیم در ارتباط موثر شما می توانید شخص مقابل خود را به طور کامل متوجه منظور خود کنید و هر آنچه در ذهن دارید به او انتقال دهید.

در متقاعد سازی نیز شما دقیقاً همین کار را انجام می دهید. یعنی آنچه که در ذهن و تصمیم شما قرار دارد به شخص مقابل انتقال می‌دهید و او با رضایت خود همان کاری را انجام می دهد که شما می خواهید.

 البته نباید متقاعد سازی را با کلاهبرداری و یا اجبار کردن اشتباه گرفت، بلکه در امر متقاعد سازی شما به طور کامل موظف هستید که تمام جنبه ها را صادقانه مطرح کنید و فرد مقابل با اطلاع کامل تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

7اصل کلیدی در متقاعد سازی :

 

1-نفع متقابل

2- ثابت قدم باشید

3-ا ثبات اجتماعی

4- توافق نظر

5-اقتدار

6- کمیابی

7- وحدت و همزاد پنداری

برچسب موفقیت

 

قبل از اینکه به دنبال کسب موفقیت باشیم، ابتدا باید تعریف دقیقی از آن داشته باشیم.

 موفقیت را از همان ابتدا برای خود تعریف کنید . از نقاط قوتتان استفاده کنید . اشتیاق ، پشتکار و مثبت اندیشی داشته باشید .

حقیقت این است که موفقیت در هیچ یک از ابعاد زندگی، ما پایدار نیست! برای رسیدن به زندگی دلخواهتان باید تعریف‌تان را از موفقیت بر مبنای خواسته‌های‌تان (و نه آنچه رسانه‌ها یا پدر و مادرتان به شما دیکته می‌کنند)، مشخص کنید. شما باید خودتان را در اولویت قرار دهید، این زندگی شماست و تعریف «شما» از موفقیت است که اهمیت دارد.

ریچارد برانسون ، میلیاردر معتقد است موفقیت یعنی شادی.

هرچند سر ریچارد برانسون، مؤسس گروه ویرجین، ثروتی به ارزش ۵ میلیارد دلار دارد، اما موفقیت را با رضایت شخصی برابر می‌داند.

او در لینکدین نوشته است:

“بسیاری از آدم‌ها موفقیت خود را با میزان پولی که به دست می‌آورند یا آدم‌هایی که با آن‌ها در ارتباط هستند، ارزیابی می‌کنند. به نظر من موفقیت واقعی را باید با میزان شادی شما سنجید.”

اثری ماندگار به جای بگذارید

یک روایت و انتقال آن با پیامی قوی ، هویت یک برند هستند . یک روایت قوی ، مخاطب را وادار به مشارکت در آن برند می کند .

 

تکامل

تکامل برند شما به انعطاف پذیری و تنوع بستگی دارد . 3 قانون تکامل برند از نظر مارتا استوارت :

  • پیش از آغاز خط تولید از استحکام آن برند اعتماد حاصل کنید .
  • هر چیز راجع به یک اینفلوئنسر به جز ارکان اصلی آن می توانند تغییر کنند .
  • تغییرات عمده در یک برند باید به آرامی و در یک بازه زمانی بلند مدت انجام شود .

 

 

همچنین بخوانید : 7 عادت مردمان موثر

سخن پایانی

در نهایت باید گفت که شما باید به خود و برند خود وفادار بمانید . هیچوقت فکر نکنید که کاملا به هدف خود رسیدید .

 

 

 

 

از هویت تا برند شخصی

 

 

لورا بول

 

آواتار کاربر
آرزو محمدزادگان

مهندس برق ،برنامه نویس وب ، که عاشق اینترنت وکسب‌ وکار های دیجیتال است .

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دلیل بازگشت وجه

X