روح نوآور

 

روح نوآور نام کتابی است از چاک سوبودا که در آن تجربیات خود را در مورد نوآوری بیان می‌کند و آنچه را «روح مبتکر» می‌نامد، شرح می‌دهد: روح نوآور، همان نگرش و انرژی ذاتی است که هر یک از ما در اعماق وجود خودداریم. او با توضیح این مفهوم، به ما می‌گوید که چرا به نظر می‌رسد این ذهنیت خلاقانه، در بسیاری از کارگران و رهبران مدرن گم‌ شده است.

 

چاک سوبودا نویسنده و یک فرد خلاق و نوآوراست. او به مدت 16 سال در سمت رییس هیت مدیره و مدیر عامل شرکت کری فعالیت کرده و با اختراع لامپ های  LED انقلابی در صنعت نور و تصویر به راه انداخته است.

همه ی ما روح نوآور منحصر به فردی داریم اما از اون استفاده نمیکنیم .

همه ی انسان ها در جایی از دنیای درونشان روحی نوآور و خلاق دارند اما بیشتر افراد یا هرگز از این قوای درونی استفاده نمی کنند یا آن را زیر بار اطلاعاتی که از مدرسه یا کار کسب کرده اند مدفون کرده اند .

نکته ی مهمی که همه ی ما باید بدونیم اینه که نوآوری یه موضوع کاملا شخصی و منحصر به فرده و فرآیندی نیست که بشه اون رو گام گام آموزش داد و بخاطر سپرد . نوآوری از تجربیات شخصی ، ایده های جدید ، ریسک پذیری ونترسیدن از شکست ناشی میشه . در اصل نوآوری یک ویژگی ذاتیه که همه ی ما از اون برخورداریم .

برای نوآوری ، رفتار های اصلی خود را تغییر دهید .

هر انسان مبتکر و مشتاق باید قبل از ورود به این عرصه ویژگی های شخصی خودش رو شناسایی کنه و در صورت نیاز اون ها رو تغییر بده . این ویژگی های مهم عبارتند از:

اجتناب از خطر و ریسک ، میل زیاد به پیش بینی همه چیز ، تمایل به انتخاب ایمن ترین و کم ریسک ترین گزینه . البته به این معنی نیست که فرد مبتکر باید هر مخاطره ای رو بپذیره . بلکه باید ریسک پذیری هوشمندانه داشته باشه .

به جای چسبیدن به ثبات ، تغییر را در آغوش بگیرید .

بعضی از افراد حوضه ای را پیدا می کنند و سعی می کنند مهارت خود را در آن توسعه داده و تصور میکنند چون در یک زمینه حرفه ای شدند پس دیگر نباید چیزی یاد بگیرند و چیزی را امتحان کنند . اما این اشتباه است و باید همواره در حال تحول و بهبود باشید . بهبود مستمر راهی برای نوآوری است .

یک مسئله برای حل کردن پیدا کنید .

 خودتان به کشف یک مسئله بپردازید و برای حل آن تلاش کنید ! لامپ روشنایی یک راه حل برای حل مشکل تاریکی بود . هیچ کس به ادیسون نگفته بود که به چنین ابزاری نیاز دارد بلکه خود ادیسون آن را کشف کرد. مثال دیگر گوشی های هوشمند است.

روح نوآور
اگر با یک مسئله ی غیر قابل حل مواجه شدید سعی کنید آن را حل کنید .

وقتی یک فرد خلاق می شنود که کسی ادعا می کند کاری را نمیتوان انجام داد ، یک چالش را روبری خود میبیند . شما هم  اگر میخواهید روح نوآور خود را فعال کنید  بایدبه مشکلاتی توجه کنید که حل آن ها به نظر غیر ممکن است . این موارد علائم مهمی هستند که به ما نشان میدهند رقیبی در آن حوضه وجود ندارد . پس اگر شما بتوانید یکی از این مشکلات را حل کنید به یکی از مخترعین بزرگ تاریخ تبدیل می شوید .

شکست یک ابزار است ، از آن استفاده کنید.

شکست چیزی نیست که از آن اجتناب کنید . برعکس باید یاد بگیرید تا از ناکامی نترسید و از آن استفاده کنید . در واقع ما با شکست خوردن است که بهترین موفقیت های خود را به دست می آوریم . هر چه نسبت به شکست راحت تر باشید کمتر از آن می ترسید . مزیت دیگر نترسیدن از شکست این است که روح نوآور خود را قدرتمند تر میسازید.

عقب نشینی نکنید

همانطور که گفتیم بسیاری از افراد از شکست می ترسند و همان ابتدای کار عقب نشینی میکنند . به توانایی های خود ایمان داشته باشید . در توانایی خود برای کنار آمدن با استرس های زندگی اعتماد به نفس داشته باشید .

هرچه بیشتر یاد بگیرید بیشتر نوآوری می کنید

برای زنده ماندن و رشد کردن باید به حرکت کردن ادامه داد . این فرآیند تنها با یاد گیری بیشتر ادامه پیدا می کند .

مدتهاست که سخت کوشی و یادگیری به عنوان کلید اصلی موفقیت تلقی می شوند، زیرا آموزش کلید موفقیت است. اما چرا؟ در اینجا اطلاعات بیشتری کسب میکنید.سخت کار کردن توی مدرسه و ادامه تحصیل یا دانشگاه مدت‌هاست که توسط والدین و معلمان برای نسل‌ها تشویق شده ، چون اکثر مردم معتقدند آموزش کلید موفقیته.

 

مارتین لوتر کینگ جونیور، فعال حقوق مدنی، زمانی گفت: «کارکرد یادگیری این است که به فرد بیاموزد فشرده و انتقادی فکر کند. هوش و شخصیت، این 2 هدف آموزش واقعی هستند. سخنان مارتین امروز هم صادقه. حتی در سطح دبیرستان، دانش‌آموزان تشویق میشن تا متون، اعداد و گرایش‌ها رو تجزیه و تحلیل کنند تا به اون ها کمک کنن جامعه رو از دید جدیدی ببینن.
 

 این قضیه ذهن رو وسعت می بخشه و به ما کمک می کنه جهان رو از دیدی جدید ببینیم. اما دلایل خارق‌العاده دیگه ای وجود داره که نشون میده یادگیری بیشتر برای ما بسیار خوبه و راه‌های زیادی رو جلوی ما قرارمیده که این راه ها میتونن کلید موفقیت باشن.

 

برخی از این دلایل عبارتند از :

 

1. به شما کمک می کند تا کنترل شخصی زندگی خود را به دست بگیرید

شاید توی زندگی ای که میخواستید ، متولد نشدید و از این مسئله ناراحت هستید . و اینجاست که یادگیری می تونه بسیار کمک کنه. با یادگیری بیشتر، به خودتون این فرصت رو میدید که زندگی خودتون رو برای بهتر شدن تغییر بدید.

شما ممکنه با یادگیری بیشتر به جای یک کارمند سطح پایه، مدیر بشید. ممکنه مدیر عامل یا سهامدار بشید و در پایان ماه به جای حقوق و دستمزد، سود خودتون رو به خونه ببرید. با گذشت زمان، کلی فرصت های شخصی و شغلی جدید و هیجان انگیز میتونه براتون ایجاد بشه.

2. کمک می کند تا جهان به مکانی بهتر تبدیل شود

همونطور که به یادگیری بیشتر میپردازید و اطلاعات جدید خودتون رو به دست میارید، درک عمیق تری از درست، نادرست، منصفانه و ناعادلانه به دست خواهید آورد. همانطور که مهارت های استدلال و تفکر انتقادی خودتون رو توسعه میدید، میتونید این مهارت ها رو توی موقعیت های زندگی خودتون به کار ببرید.

شما به عنوان یک شهروند از حقوق و وظایف خودتون آگاه میشید. همچنین قضاوت‌های شخصی متعادل‌تری خواهید داشت و به مرور زمان، این قضاوت‌ها رو در جامعه اعمال خواهید کرد و به بهتر شدن جهان کمک خواهید کرد.

3. مهارت های لازم برای استخدام را به شما می دهد

با یادگیری بیشتر در مباحث مختلف ، یاد خواهید گرفت که چگونه زمان خودتون رو مدیریت کنید. چگونه چندین کار رو همزمان انجام بدید و چگونه با افراد مختلف، از دانشجویان تا اساتید و متخصصان صنعت تعامل داشته باشید. این مهارت ها برای زندگی آینده حیاتی هستند. همه اینها به شما کمک می کنند تا در محل کار بدرخشید و با چالش هایی که دنیای حرفه ای برای شما ایجاد میشه کنار بیایید.

4. به شما درآمد بیشتری می دهد

یک مطالعه اخیر از دانشگاه جورج تاون نشون داد که کسانی که تخصص خاصی دارند به طور متوسط ​​1 میلیون دلار درآمد بیشتری در طول عمر خودشون به دست می آورند. مطالعه دیگه ای توسط مرکز تحقیقات پیو نشون داد که میانگین شکاف درآمد سالانه بین کسانی که تخصص خاصی دارند حدود 17500 دلار است.

5. یادگیری به شما این امکان را می دهد که رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنید

زمانی که مارک زاکربرگ در کالج بود، رویای یک جامعه مرتبط تر رو توی سرش داشت و فیس بوک رو اختراع کرد.

اگر بالای 32 سال دارید؟ نگران نباشید! هیچ محدودیت برای یادگیری بیشتر و بالا بردن درآمد شما وجود ندارد. تخصص خود را فرا بگیرید و در هر سنی که هستید، مطمعن باشید که رویاهایتان یک قدم به واقعیت نزدیکتر می شوند.

روح نوآور
6. به شما اعتماد به نفس و قدرت می دهد

این به شما کمک می کند تا خود را باور کنید و دیگران (کارفرمایان) شما را باور کنند. همچنین در زمینه دانش یک قدم جلوتر خواهید بود . با اختصاص زمان به مطالعه جدیدترین کتاب ها، مقالات و آموخته های مربوط به یک موضوع، در مقایسه با کسانی که فقط دانش عمومی دارند، درک عمیقی از موضوع خود خواهید داشت و چندین پله از دیگران جلو خواهید بود . این مسئله به شما مسلما اعتماد به نفس وقدرت بیشتری خواهد داد .

7. یادگیری ، هوش مالی شما را تقویت می کند

بگذارید با هم صادق باشیم . بخش بزرگی از یادگیری شما، مدیریت امور مالی است. تا بتوانید در کوتاه مدت به اندازه کافی پول داشته باشید. حتی چیزهای ساده ای مانند بررسی چگونگی کسب درآمد 100 دلاری در هفته از یک شغل پاره وقت ، می تواند به شما کمک کند تا مهارت های بودجه بندی و درک اقتصادی را توسعه دهید که شما را در موقعیت خوبی برای زندگی قرار می دهد.

8. آموزش به شما کمک می کند انرژی خود را هدایت کنید

چه در حال یادگیری کار با چوب یا اقتصاد کسب و کار، آواز خواندن یا برنامه نویسی باشید، این شانس رو دارید که یک برنامه یادگیری تخصص خاصی رو را از ابتدا تا انتها دنبال کنید، یادگیری این فرصت رو به شما میده که انرژی خودتون رو به طور هدفمند از بدن و مغز خودتون خارج کنید و به چیز دیگری وارد کنید. یادگیری یک مهارت یا موضوع جدید میتونه به شما کمک کنه تا احساس مثبت تری نسبت به زندگی داشته باشید.

یادگیری موهبتی است که ذهن را گسترش می دهد و می تواند افق دید شما را گسترش دهد و زندگی شما را غنی کند . همچنین واقعاً می تواند به شما کمک کند واعتماد به نفس کلی شما را تقویت کند.

از کثیف شدن دستان خود نترسید

یکی از عواملی که باید به آن توجه کنید این است که باید خودتان هم دست به کار شوید . با این کار می توانید پیچیدگی و مشکلات را شناسایی کنید . و روح نوآور خود را پرورش دهید . ابتکارات و راهکار های جدید ارزش آن را دارند که یک بار امتحان شوند .

سخن پایانی

روح نوآور در انتظار شماست . برای شروع  نوآوری لازم نیست از اول همه چیز را بدانید ، بلکه تنها کافیست ذهن خود را به چالش بکشید . و تصورات قبلی خود را زیر سوال برید . با تغییر رفتار های اصلی خود شروع کنید و تلاش کنید هر روز بهتر از روز قبل باشید . به این ترتیب شما هم می توانید در حرفه ی خود نوآوری کنید .

روح نوآور

 

چاک سوبودا

همچنین بخوانید : اخلاق مسئولیت پذیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دلیل بازگشت وجه